100. Yıl Şehit Bekir Çavuş Anaokulu
CEMALPAŞA MAH. 1633 SK. 100.YIL ŞEHİT BEKİR ÇAVUŞ İ.Ö.O BLOK NO 22A KADİRLİ / OSMANİYE

VİZYON

Çocukların gelişimlerine, ilgi ve ihtiyaçlarına uygun olarak yaparak ve yaşayarak öğrenmelerine fırsat sağlayan eğitim ortamı oluşturarak yaratıcı ve estetik duygulara sahip, kendini ifade edebilen, çevreye duyarlı, araştıran, özgüveni yüksek bireyler yetiştirmektir.

MİSYON

100.Yıl Şehit Bekir Çavuş Anaokulu Müdürlüğü olarak anaokulumuzun misyonu; 3-6 yaş (36-72 ay) arası çocukların millî eğitimin genel amaçlarına ve temel ilkelerine uygun olarak; beden, zihin ve duygu gelişimini ve iyi alışkanlıklar kazanmasını sağlamak, onları ilkokula hazırlamak, şartları elverişsiz çevrelerden ve ailelerden gelen çocuklar için ortak bir yetiştirme ortamı yaratmak, çocukların Türkçeyi doğru ve güzel konuşmalarını sağlamaktır.

Öğretim Şekli :